Sari la conținut

Creare magazin online

Servicii de dezvoltare web magazine online | Design site personalizat | Creare magazin online profitabil

Serviciile de creare, proiectare și dezvoltare a site-urilor web de comerț ajută la crearea unei experiențe superioare de vanzare online pentru a câștiga consumatori moderni si pretențioși.La Freeline Design, dezvoltatorii magazinelor online creează expuneri personalizate și soluții digitale pentru operațiunile de comerț electronic de back-office.

Creare magazin online profitabil

Creare magazin online – Context

 

Toate firmele care intră pe piata virtuala cu un magazin online nou  sau au afaceri de eCommerce își doresc același lucru: să aibă vânzări și profit.

Char daca vânzările tale pot fi generate ușor cu o strategie agresivă de preț sau comunicare, pe termen lung contează profitabilitatea afacerii tale. Iar pentru a fi profitabil, un magazin online trebuie eficientizat din mai multe puncte de vedere.

Creare magazin online – Dezvoltare si design

Structura, designul și conținutul magazinelor online sunt adaptate la specificul fiecărei afaceri și se concentrează pe experiența utilizatorului în mediul online, adică posibilitatea acestuia de a găsi, accesa, analiza sau cumpăra produse și servicii cu ușurință. Oferim mesajele puternice și o structura intuitivă, ca o contribuție importantă în formarea parerii utilizatorilor.

creare magazin online
Magazin online caracteristici

Există multe considerente de luat în considerare atunci când proiectați un magazin online, inclusiv următoarele:

 1. Experiența utilizatorului: designul magazinului dvs. online ar trebui să fie intuitiv și ușor de navigat. Clienții ar trebui să poată găsi ceea ce caută rapid și ușor.
 2. Design vizual: aspectul magazinului dvs. online ar trebui să fie consecvent și atrăgător din punct de vedere vizual. Aceasta include utilizarea culorilor, fonturilor și graficelor.
 3. Utilizare pe mobil: odată cu utilizarea tot mai mare a dispozitivelor mobile pentru a face cumpărături online, este important ca magazinul dvs. online să fie optimizat pentru mobil. Aceasta înseamnă că ar trebui să arate și să funcționeze bine pe o varietate de dispozitive, inclusiv smartphone-uri și tablete.
 4. Branding: magazinul dvs. online ar trebui să reflecte identitatea și valorile mărcii dvs. Aceasta include utilizarea logo-ului, a culorilor mărcii și a tonului vocii.
 5. Prezentarea produsului: modul în care vă prezentați produsele poate avea un impact mare asupra vânzărilor. Asigurați-vă că utilizați imagini de înaltă calitate și furnizați descrieri detaliate ale produselor pentru a ajuta clienții să ia decizii informate de cumpărare.
 6. Procesul de finalizare a plății: procesul de finalizare a achiziției trebuie să fie rapid și ușor, cu instrucțiuni clare și pași minimi necesari. Luați în considerare oferirea unei varietăți de opțiuni de plată pentru a face procesul cât mai fluid posibil pentru clienți.
 7. Securitate: clienții trebuie să se simtă încrezători că informațiile lor personale și financiare sunt în siguranță atunci când cumpără în magazinul dvs. online. Asigurați-vă că utilizați gateway-uri de plată securizate și afișați sigilii de încredere pentru a siguranta clienților .
 

Realizare magazin online

Începe să vinzi online imediat! Avem soluții complete și eficiente de realizare a magazinului tău online, ușor și rapid, cu rezultate maxime.

Redesign magazin online

Ai un magazin online vechi si neactualizat? Nici o problema, il modernizam noi. Va arata fresh si va fi mai productiv si mai vizibil pentru clienti

Promovare magazin

Potențialii tăi clienți sunt la un click distanta. Noi te ajutăm să fii prezent pe internet, cu produsele tale, promovand afacerea ta si maximizand profitul

Pentru a avea un magazin online perfect si profesional, ai nevoie de anumite capabilitati si functionalitati
Un magazin de comerț electronic este una dintre cele mai simple metode de a începe să vă vindeți produsele online. Magazinele online consolidează toate componentele necesare pentru a crea, gestiona și vinde produsele dvs. într-un singur loc. Este cu adevărat un ghișeu unic pentru tot ceea ce aveți nevoie pentru a stabili și a conduce o afacere pe internet . Când cream magazinul online, ne asigurăm că includem următoarele caracteristici vitale.
descrierea produsului in magazinul online

Descrierea detaliată a produsului

Indiferent cât de fantastice sunt produsele tale, clienții tăi vor rămâne inconștienți dacă nu oferiți suficiente descrieri. Informațiile exacte și complete le permit clienților să înțeleagă mai bine produsul și să ia o decizie în cunoștință de cauză. În mod ideal, clienții ar trebui să poată vedea mai multe fotografii ale unui produs înainte de a face o achiziție, inclusiv o vizualizare de aproape sau îmbunătățită. Pentru a afișa mai multe fotografii ale unui produs pe site-ul dvs., galeria de produse a magazinului trebuie să permită încărcarea și vizualizarea mai multor fotografii pe lista de produse.

Personalizarea produsului

Permiterea cumpărătorilor să personalizeze lucrurile este o tendință semnificativă pe internet. Adăugând o monogramă, gravând o frază sau schimbând culoarea sau designul, clientul dvs. ar trebui să o poată personaliza. Deoarece personalizarea poate fi un argument de vânzare convingător, aplicația pentru coșul de cumpărături din magazinul dvs. ar trebui să permită clienților să introducă instrucțiuni de personalizare.

personalizarea produsului in magazinul online
Cross selling

Vânzarea încrucișată

Această funcție vă permite să promovați produse similare pe o singură pagină. Cu alte cuvinte, odată ce clienții au adăugat un produs în coșul lor, puteți promova sau sfătui alte produse. Vânzarea încrucișată, cunoscută și sub denumirea de vânzare sugestivă, are loc în timpul procesului de finalizare a comenzii și implică recomandarea cumpărătorului de alte produse sau servicii pe baza achiziției anterioare. Vânzarea încrucișată este o abordare binecunoscută pentru creșterea valorii totale de achiziție a unui client în timpul unei singure vizite la magazinul dvs. online.

Promoții

Codurile promoționale, certificatele cadou, programele de fidelitate și recompense sau orice alte oferte speciale pot fi folosite pentru a atrage clienți. Deoarece complexitatea acestei caracteristici variază, este esențial să examinăm ceea ce poate și nu poate realiza fiecare soluție de vitrină. De exemplu, anumite magazine online vă permit să deduceți doar un anumit procent sau un preț fix. Alte magazine permit promoții speciale, cum ar fi cumpărați unul și primiți o ofertă gratuită.
promotii magazin online
marketing social pentru magazin online

Marketingul social

Astăzi, există multe platforme de social media, inclusiv Facebook, Pinterest, Instagram, Snapchat, YouTube, Twitter și LinkedIn. Clienții dvs. doresc să contacteze afacerea prin aceste site-uri, dar modul în care fac acest lucru evoluează rapid. Clienții online folosesc astăzi rețelele sociale pentru a comunica și a discuta despre afaceri, pentru a obține oferte speciale și cupoane, pentru a face achiziții de la companii și chiar pentru a ajuta la vânzarea produselor tale prietenilor lor. În mod frecvent, clienții doresc să poată revizui și evalua companiile pe diferite site-uri de social media. Un magazin de comerț electronic ar trebui să includă funcționalitatea necesară pentru a facilita cele mai multe, dacă nu toate, aceste interacțiuni.

Sistem de plată

Un magazin online excelent ar trebui să accepte o varietate de gateway-uri de plată, de la PayPal la Stripe, precum și gateway-uri internaționale, dacă este necesar. Validați că gateway-ul de plată pe care îl utilizați acceptă diverse metode de plată, cum ar fi net banking, carduri de credit, carduri de debit, portofele digitale etc. Acest lucru vă va ajuta să luptați împotriva abandonului coșului de cumpărături, în care utilizatorii părăsesc site-ul dvs. fără să cumpere lucrurile dacă nu le găsesc. modul lor preferat de a efectua o plată.

sistem de plata magazin online
livrare-produse-magazin-online

Soluție de transport integrată

Folositi unele dintre cele mai importante rețele de livrare de pachete și curier. Și pentru a vă asigura că consumatorul dvs. primește produsul la timp, trebuie să vă integrați magazinul cu una sau mai multe firme de livrare, fiecare cu API-ul sau. Trebuie să vă asigurați că serviciile de curierat integrate sunt disponibile in zonele în care locuiesc clientii dvs. Magazinul dvs. ar trebui să interacționeze cu diverși parteneri de curierat pentru a se asigura că opțiunile de livrare rămân consecvente chiar dacă un serviciu nu mai este disponibil.

Viteză și stocare

Numeroși factori afectează ritmul unei vitrine, iar predicția modului în care funcționalitatea magazinului va funcționa nu este întotdeauna simplă. Cel mai bun mod de a determina acest lucru este să vizitați mai multe dintre serviciile prezentate din vitrina dvs. și să observați dacă există o întârziere în timpul de procesare. Clienții vă abandonează magazinul înainte de a cumpăra din cauza vitezei lente a magazinului dvs. Creează o impresie inițială neplăcută în mintea clienților tăi.

Veți avea nevoie de spațiu de stocare suficient și de transfer în bandă largă pentru site-ul dvs. de comerț electronic. Chiar dacă magazinul tău online este mic la început, ai nevoie de spațiu pentru a te extinde fără a fi penalizat instantaneu cu o factură mai mare.

Viteza si stocare
integrare api magazin online

Integrare API

Aproape sigur că afacerea dvs. pe internet va folosi diverse instrumente și software, de la contabilitate la soluții de management al relațiilor cu clienții (CRM). Într-o lume ideală, mai multe dintre aceste instrumente s-ar integra sau ar funcționa în paralel pentru a maximiza rezultatele. Magazinul dvs. de comerț electronic, în special, ar trebui să se integreze cu cât mai multe dintre celelalte instrumente de afaceri posibil. În plus, numeroase API-uri (interfețe de programare a aplicațiilor) pot fi utilizate pentru a accesa și integra funcții și instrumente suplimentare. Atunci când selectați un magazin de comerț electronic, este esențial să luați în considerare soluțiile terțe pe care le acceptă, precum și amploarea și profunzimea bibliotecii sale API.

Șabloane gata de utilizare

O caracteristică critică a unui magazin de comerț electronic este că ar trebui să aveți acces la diferite șabloane pentru personalizarea paginilor site-ului dvs. Dacă nu sunteți un dezvoltator web calificat, șabloanele de pagini web preproiectate ajută la simplificarea procesului de înființare a magazinului dvs. Un sistem de comerț electronic ar trebui să ofere o selecție diversă de stiluri de șablon și să permită ca un anumit nivel de personalizare să fie cu adevărat valoros. Puteți selecta șabloane organizate pe categorii sau industrie, de exemplu, teme pentru sporturi sau magazine de haine. Această strategie ia în considerare tendințele actuale de design și culoare pentru acel tip de afacere, făcând începutul și mai ușor.

sablon magazin online
produse digitale

Produse digitale

Lucrurile care erau oferite cândva ca lucruri fizice, cum ar fi CD-uri, casete audio și jocuri video, sunt acum oferite doar digital pe Internet. Dacă magazinul dvs. acceptă produse electronice, de exemplu cărți electronice și melodii, acestea pot fi descărcate la cererea clientului. Capacitatea de a descărca anumite produse în format digital (cum ar fi fișiere PDF, fișiere muzicale sau video) sau servicii digitale este în creștere. Magazinul dvs. ar trebui să sprijine absolut aceste produse, deoarece nu necesită spațiu de depozitare și pot oferi marje de profit semnificative.

Optimizare pentru motoarele de căutare

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este recunoscută în mod constant ca o caracteristică cheie a comerțului electronic. Aproape fiecare client își caută cerințele pe motoarele de căutare precum Google. Este esențial ca motoarele de căutare să indexeze și să optimizeze corect magazinul dvs. online. Traficul organic este esențial pentru succesul oricărei afaceri pe internet. Categorizarea și optimizarea corectă a paginilor și imaginilor individuale de produse devin o componentă din ce în ce mai critică pentru a vă asigura că magazinul dvs. apare în rezultatele motoarelor de căutare.

seo magazin online
Optimizare seo pentru mobil

Optimizare pentru mobil

Cumpărătorii online preferă din ce în ce mai mult să cumpere și să-ți cumpere produsele prin smartphone sau tabletă; prin urmare, magazinul dvs. ar trebui să fie accesibil și potrivit pentru dispozitive mobile. Această funcționalitate câștigă popularitate, dar nu toate soluțiile de comerț electronic actual au pagini web prietenoase cu dispozitivele mobile. Magazinul dvs. de comerț electronic ar trebui să accepte AMP (Accelerated Mobile Pages) pentru utilizatorii de dispozitive mobile, deoarece acest lucru ajută la optimizarea motoarelor de căutare.

Rapoarte și analize

Magazinul dvs. ar trebui să poată urmări vânzările, rambursările și facturile, printre altele, pentru a vă oferi o cantitate maximă de informații sau informații de afaceri. Pe lângă capabilitățile de urmărire și raportare, magazinul dvs. de comerț electronic ar trebui să aibă instrumente pentru analizarea tiparelor de trafic și a datelor despre modul în care clienții dvs. interacționează cu paginile site-ului dvs. La multe dintre aceste întrebări se poate răspunde printr-o platformă de analiză robustă integrată în vitrina magazinului.

analiza-performanta magazin online
evaluari si recenzii magazin online

Evaluări și recenzii

Fiecare vitrină ar trebui să includă o secțiune pentru evaluarea și revizuirea produselor. Nimic nu este mai liniștitor decât recomandările de la clienți mulțumiți. În plus, evaluările negative îl ajută pe proprietarul magazinului să lucreze pentru îmbunătățirea produsului. În plus, protejează cumpărătorii în evitarea achiziționării de produse defecte de pe un site de comerț electronic. Evaluările ajută, de asemenea, la determinarea articolelor din magazinul dvs. care oferă cel mai înalt nivel de satisfacție a clienților.

Capabilitati magazin online

Panou de administrare CMS specific magazinelor online

Design optimizat pentru magazin online
Licenţă pe viaţă Open-Source
Concept grafic unicat & responsive
Produse & categorii nelimitate
Administrare Cpanel
Filtrare & atribute produse
Optimizare SEO
Newsletter
Facturare Fiscală
Management stoc
Plată cu cardul
Bilingv (ro/en/es/de/it/ru etc.)
Import Produse CSV, XML
Scripturi PHP la cerere

Gestionarea stocurilor

Gestionarea stocurilor

Vă ajutăm să mențineți evidența exactă și completarea inventarului stocat în mai multe locații datorită:

 • Urmărire avansată a inventarului bazată pe IoT.
 • Planificarea stocurilor bazată pe cerere.
 • Catalogarea inventarului bazată pe reguli.
 • Comenzi de achiziție automatizate.
 • Gestionarea returnării stocurilor.

Gestionarea comenzilor

Facilităm procesarea comenzilor clienților generate pe diferite canale de vânzare, distribuite prin diferite canale de livrare și care solicită diferite condiții de ambalare sau livrare. Pentru a realiza acest lucru, ne asigurăm:

 • Integrare cu toate canalele de vânzare pentru agregarea centralizată a comenzilor.
 • Integrare cu software-ul de gestionare a stocurilor.
 • Procesarea comenzilor pe bază de reguli.
 • Dirijarea comenzilor către un centru optim de onorare a comenzilor.
 • Suport pentru diferite scenarii de executare a comenzilor.
 • Gestionarea returnărilor.

Informațiile despre produse

Eliminăm munca repetă care fură timp de promovare a produselor în diferite canale de vânzare. Pentru asta, implementăm un sistem PIM cu:

 • Import de date despre produse.
 • Catalogarea produselor.
 • Îmbogățirea datelor despre produse pe bază de reguli.
 • Asocieri de produse: upsells, cross-sells, pachete.
 • Integrarea PIM cu canalele de distribuție a produselor.

Automatizarea marketingului digital

Vă oferim instrumente pentru a vă scala activitățile de marketing până la o strategie multicanal:

 • Microsegmentarea comportamentală a clienților.
 • Campanii de marketing bazate pe răspuns.
 • Marketing prin e-mail.
 • Marketing conversațional prin chat-uri live, chatbot, aplicații de mesagerie.
 • Publicitate programatică.
 • Programe de loialitate.

Doriti sa stiti cat costa un magazin exact asa cum il doriti?