Sari la conținut

Impact Prin website Marketing

Există multe modalități de a comercializa un site web. Iată câteva strategii pe care le-ați putea lua în considerare:

Servicii

Cele mai bune

Deadline

Proiecte realizate la timp

Suport

24/7 Suport de calitate

Design

Imaginatie & Creativitate

Solutii de marketing

Cele mai bune solutii de marketing digital

Există multe soluții diferite de marketing digital disponibile care pot ajuta companiile să-și atingă publicul țintă și să-și atingă obiectivele de marketing. Unele tipuri comune de soluții de marketing digital includ:

 1. Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): Aceasta implică optimizarea unui site web pentru a se poziționa mai sus în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP) pentru cuvintele cheie relevante.

 2. Publicitate cu plata pe clic (PPC): aceasta implică plasarea de anunțuri pe paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare sau pe alte site-uri web și plata numai atunci când cineva face clic pe anunț.

 3. Marketing pe rețelele sociale: Aceasta implică utilizarea platformelor de rețele sociale precum Facebook, Twitter și Instagram pentru a intra în legătură cu potențialii clienți și a promova o afacere.

 4. Marketing prin e-mail: Aceasta implică trimiterea de mesaje de marketing către o listă de abonați la e-mail.

 5. Marketing de conținut: Aceasta implică crearea și partajarea conținutului valoros pentru a atrage și păstra un public clar definit.

 6. Influencer marketing: Aceasta implică lucrul cu influenți sau persoane cu o mulțime de urmăritori pe rețelele sociale, pentru a promova o afacere.

 7. Marketing video: Aceasta implică utilizarea video pentru a promova o afacere, fie prin crearea și partajarea conținutului video pe rețelele sociale, fie prin difuzarea de anunțuri video.

Este important să alegeți soluțiile de marketing digital potrivite pentru afacerea dvs., pe baza publicului țintă și a obiectivelor de marketing.

Cele mai bune solutii de marketing digital

Servicii de marketing website

Există multe modalități de a comercializa un site web. Iată câteva strategii pe care le-ați putea lua în considerare:

SEO

Aceasta implică efectuarea de modificări site-ului dvs. pentru a-și îmbunătăți clasarea în paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare. Aceasta poate include cercetarea și utilizarea cuvintelor cheie, optimizarea conținutului și structurii site-ului dvs. și construirea de backlink-uri de înaltă calitate de la alte site-uri web.

Marketing de conținut

Crearea și distribuirea de conținut valoros, relevant și consecvent poate atrage și păstra un public clar definit și, în cele din urmă, poate conduce la acțiuni profitabile ale clienților.

Marketing pe rețelele sociale

Aceasta implică utilizarea platformelor de rețele sociale pentru a vă promova site-ul web și a interacționa cu publicul țintă. Aceasta poate include partajarea conținutului de pe site-ul dvs. web, difuzarea de anunțuri pe rețelele sociale și interacțiunea cu utilizatorii pe rețelele sociale.

Marketing prin e-mail

Aceasta implică utilizarea e-mailului pentru a trimite mesaje direcționate către publicul dvs. Acestea pot include buletine informative, e-mailuri promoționale și campanii automate de e-mail.

Publicitate cu plata pe clic (PPC)

Implică plasarea de anunțuri pe motoarele de căutare sau alte site-uri web și plata unei taxe de fiecare dată când cineva face clic pe anunțul dvs.

Marketing Digital

Marketingul digital se referă la utilizarea mijloacelor electronice, cum ar fi internetul, telefoanele mobile și alte canale digitale, pentru a promova produse și servicii.

Marketing B2B

Achiziția de clienți B2B nu este același lucru cu B2C – un design de site B2B , mesajele de brand și marketingul de conținut joacă un rol mult diferit. La agenția noastră de marketing B2B, înțelegem canalul de vânzări B2B și tacticile care generează și hrănesc clienți potențiali ideali.

Cu cine lucrează agenția noastră de marketing B2B?

Există multe industrii diferite sub umbrela de marketing B2B. Freeline Design, ca agenție exclusivă de marketing B2B , ajută diferitele industrii să își dezvolte mesajele și poziționarea mărcii, să creeze un design web B2B convingător și să utilizeze marketingul de conținut pentru a obține conținut de lider gândit în fața clienților potențiali ideali.

Un site B2B ca instrument de vânzări 24/7

Dacă este executat în mod optim, designul unui site web B2B ar trebui să se claseze pentru cuvintele cheie vizate, conducând trafic organic de căutare către site-ul dvs. Odată ce un vizitator este pe site, următorul obiectiv este conversia. Un vizitator trebuie să știe imediat ce face compania ta, ce te face diferit și unde trebuie să meargă pe site. Trebuie implementată o strategie de optimizare a ratei de conversie (CRO), astfel încât fiecare  cumpărător să găsească informații relevante în timp util. Designul web eficient B2B funcționează atât ca un instrument de generare de clienți potențiali, cât și ca instrument de cultivare. Freeline  Design îi ajută pe clienții noștri B2B să-și transforme site-ul într-o platformă de creștere a afacerii.

Marketingul de conținut B2B pentru a ghida procesul de vânzări

În marketingul B2B, de obicei comercializați un produs sau un serviciu de nișă pe o piață relativ mică. Acesta nu este marketing de masă în cazul în care un segment mare al populației include clienți potențiali. La Freeline Design, înțelegem că achiziția de clienți B2B este diferită: ciclu de vânzări mai lung, factori de decizie multipli, produse sau servicii cu preț mai mare, țintirea unei piețe de nișă care are priorități foarte specifice și puncte dure. Freeline Design lucrează cu dvs. pentru a implementa o strategie continuă de marketing de conținut digital și B2B pentru a vă asigura că compania dvs. se află în fața factorilor de decizie potriviți.

B2B Marketingul de conținut
Statistici marketing digital

Statistici marketing digital

Iată câteva statistici de marketing digital care ar putea fi de interes:

 • În 2023, se estimează că vor fi 4,14 miliarde de utilizatori de internet în întreaga lume, reprezentând peste jumătate din populația lumii.

 • În 2023, se estimează că vor fi 3,96 miliarde de utilizatori de rețele sociale la nivel mondial, în creștere de la 3,48 miliarde în 2019.

 • În 2023, se estimează că vor exista 5,19 miliarde de utilizatori unici de telefonie mobilă la nivel mondial, față de 4,68 miliarde în 2019.

 • În 2023, se estimează că vânzările de comerț electronic vor ajunge la 4,2 trilioane de dolari la nivel global, față de 3,9 trilioane de dolari în 2020.

 • În 2023, se estimează că marketingul prin e-mail va avea un ROI mediu de 122%, ceea ce îl face unul dintre cele mai eficiente canale de marketing digital.

 • În 2023, se estimează că marketingul pentru motoarele de căutare (inclusiv atât optimizarea pentru motoarele de căutare, cât și publicitatea cu plata-pe-clic) va reprezenta aproximativ 40% din toate cheltuielile publicitare digitale.

 • În 2023, se estimează că marketingul de influență va fi o industrie de 10 miliarde de dolari.

 • În 2023, se estimează că marketingul video va reprezenta mai mult de 80% din tot traficul de pe internet.

Sper că aceste statistici sunt utile! Anunțați-mă dacă aveți alte întrebări.

Obiectivele noastre pas cu pas

Cele mai bune solutii de marketing digital

Există multe abordări diferite pentru analiza conținutului de marketing, dar iată câțiva pași generali pe care îi urmam

 • Gasirea publicului tinta

  Identificam publicul țintă: cui este destinat conținutul de marketing? Înțelegerea publicului țintă vă va ajuta să determinați dacă conținutul este relevant și eficient.

 • Mesaj

  Determinam mesajul principal: Care este conținutul care încearcă să comunice? Este clar și concis?

 • Stil

  Evaluam tonul și stilul: Tonul și stilul conținutului se potrivesc cu publicul țintă și cu mesajul principal?

 • Eficacitate

  Evaluam eficacitatea: Conținutul își atinge scopul propus? Acest lucru ar putea fi măsurat prin valori precum clicuri, conversii sau implicare.

 • Recomandari

  Facem recomandări: pe baza analizei dvs., ce recomandări ați face pentru a îmbunătăți conținutul?

Pachet basic

Perfect pentru site-uri de prezentare
99 99
/Luna
Strategie si planificare
Optimizare website
Consultanta

Pachet Pro

Pentru magazine online sau prezentare de produse
300
/Luna
Strategie si Planificare
24/7 Support
Promovare Produse
Campanii Google Ads
Google Merchant Center
Google Shopping
Optimizare PPC

Incluse

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)

Publicitate cu plata pe clic (PPC)

Marketing pe rețelele sociale

Marketing prin e-mail

Marketing de conținut

Influencer marketing