Sari la conținut
blue shape

Creare site de prezentare Profesional

Un site de prezentare profesional este un site web creat pentru a prezenta un brand sau o afacere online. Acest tip de site are ca scop principal să ofere informații despre produsele sau serviciile oferite, să prezinte echipa și cultura afacerii, să ofere posibilitatea de contact și să creeze o imagine profesională a brand-ului sau afacerii.

itfp-shape-
vreau site de prezentare profesional
Ce ste un site de prezentare profesional?
profil site profesional
elementele unui site de prezentare profesional

Elementele unui site de prezentare profesional

 • Identitatea vizuala a brandului
 • Meniu de navigare clar si usor de utilizat
 • Sectiuni informative
 • Testimoniale si recenzii
 • Apelare la actiune
 • Responsivitate si compatibilitate
 • Securitate si performanta
Alege sa lucrezi cu noi

Avem priceperea, experianta si dorinta sa realizam site-uri profesionale de inalta performanta

Design si performanta website

identitatea vizuala a brand-ului

Identitatea vizuala a brandului

Identitatea vizuală a brandului este un ansamblu de elemente grafice și vizuale, cum ar fi logo-ul, culorile, tipografia și alte elemente de design, care împreună definesc identitatea vizuală a unei marci sau a unei afaceri. Aceste elemente sunt concepute pentru a transmite un mesaj clar și coerent despre brand și pentru a întări conștientizarea publicului cu privire la acesta. Identitatea vizuală a brandului este un aspect important al strategiei de branding, deoarece poate ajuta la creșterea recognoscibilității și a credibilității brandului și la crearea unei conexiuni emoționale cu publicul tinta.

meniu de navigare

meniu de navigare clar

Un meniu de navigare clar și ușor de utilizat este esențial pentru orice site web, deoarece acesta ajută utilizatorii să găsească cu ușurință informațiile și resursele pe care le caută. Un meniu de navigare eficient trebuie să fie clar, usor de utilizat, vizibil si responsiv. Meniul de navigare poate fi un element important al experienței utilizatorilor pe site și poate ajuta la creșterea satisfacției acestora și a performanței site-ului. Meniul trebuie să fie ușor de găsit, iar utilizatorii să poată ajunge la el cu ușurință, indiferent unde se află pe site

sectiuni informative site

Sectiuni informative

Sectiunile informative sunt acele zone ale site-ului web care conțin informații esențiale despre afacerea sau brandul dvs. Acestea pot include:

 1. Despre noi: O secțiune care prezintă informații despre istoria și misiunea afacerii sau a brandului dvs.
 2. Produs/servicii: O secțiune care prezintă detalii despre produsele sau serviciile oferite, inclusiv caracteristici, beneficii și prețuri.
 3. Echipa: O secțiune care prezintă informații despre echipa dvs., inclusiv biografii ale angajaților cheie și fotografii.
 4. Blog: O secțiune care conține articole relevante despre afacerea sau brandul dvs., precum și despre industrie sau domeniul de activitate.
 5. Contact: O secțiune care oferă informații despre modalitățile prin care utilizatorii pot intra în contact cu afacerea sau brandul dvs., cum ar fi numărul de telefon, adresa de email sau formularul de contact.

recenzii site

Recenziile utilizatorilor

Recenziile pot fi un element important al experienței utilizatorilor pe un site profesional, deoarece acestea oferă o perspectivă asupra calității produselor sau serviciilor oferite. Importanța recenziilor poate fi următoarea:

 1. Credibilitate: Recenziile pozitive oferite de clienți reali pot crește credibilitatea site-ului și a produselor sau serviciilor oferite.

 2. Feedback valoros: Recenziile pot oferi feedback valoros despre produsele sau serviciile oferite, inclusiv informații despre performanța acestora sau despre problemele cu care se confruntă clienții. Aceste informații pot ajuta la îmbunătățirea produselor sau serviciilor și la oferirea unei experiențe mai bune clienților.

 3. SEO: Recenziile pozitive pot contribui la optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare (SEO), deoarece conțin cuvinte cheie relevante și pot atrage trafic organic către site.

 4. Decizii de cumpărare: Recenziile pot ajuta utilizatorii să ia decizii informate despre produsele sau serviciile oferite, deoarece pot citi părerile altor clienți despre acestea.

securitate site

Securitatea si performanta

Securitatea si performanta unui site sunt doua aspecte esentiale care trebuie luate in considerare atunci cand se proiecteaza si se administreaza un site web.

Securitatea site-ului poate fi afectata de mai multi factori, precum vulnerabilitatile in cod, atacurile cibernetice sau furtul de date. Acestea pot avea consecinte negative asupra reputatiei si afacerii dumneavoastra, precum pierderea de clienti sau a datelor confidentiale. De aceea, este important sa se ia masuri pentru a proteja site-ul impotriva acestor amenintari, cum ar fi implementarea criptarii SSL, a unui sistem de autentificare robust si a actualizarilor regulate ale software-ului utilizat.

Performanta site-ului, pe de alta parte, se refera la viteza si eficienta cu care site-ul se incarca si se ruleaza pentru utilizatori. Un site lent poate duce la pierderea de vizitatori si a conversiilor, deoarece acestia pot deveni frustrati si pot decide sa mearga la un alt site. De aceea, este important sa se optimizeze performanta site-ului prin tehnici precum comprimarea imaginilor, utilizarea unui sistem de gazduire rapid si utilizarea unui cod optimizat.

website responsive

Responsiv si compatibil

Responsivitatea si compatibilitatea site-ului sunt alte doua aspecte importante care trebuie luate in considerare atunci cand se proiecteaza si se administreaza un site web.

Responsivitatea se refera la capacitatea site-ului de a se adapta automat la diferite dimensiuni de ecran ale dispozitivelor, cum ar fi desktop, laptop, tabletă sau telefon mobil, astfel incat sa ofere o experiență optimă utilizatorului pe fiecare dispozitiv. Un site care nu este responsiv poate fi greu de utilizat pe dispozitive mobile și poate conduce la pierderea de vizitatori.

Compatibilitatea se refera la capacitatea site-ului de a functiona corect pe diferite browsere web, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Internet Explorer. Daca un site nu este compatibil cu anumite browsere, acesta poate fi afisat incorect sau poate prezenta probleme de functionalitate pentru unii utilizatori.

Investitia in design-ul responsiv si compatibilitatea site-ului poate ajuta la cresterea numarului de vizitatori si la imbunatatirea experientei acestora pe site, ceea ce poate avea un impact pozitiv asupra afacerii dumneavoastra. De aceea, este important sa se acorde atentie acestor aspecte in timpul procesului de proiectare si administrare a site-ului.

green-shape
portofoliu web design
portofoliu Ce este un site de prezentare profesional

Aruncati o privire pe portofoliu

Sa lucram impreuna !

Pentru ca acoperim toate domeniile de activiate, puteti sa va bazati pe noi penru orice tip de site, fie ca este un site personal, un site de business, facut profesional, ori un magazin online creat special sa reprezinte si mai ales sa vanda produsele dumneavoastra

Preturi simple si transparente

Preturile de baza, de la care se pleaca atunci cand se creaza un site, sunt prezentate mai jos. Evident, in functie de complexitate, preturile pot varia

Basic

200
 • Site de prezentare
 • Pagini si imagini
 • Formular de contact

Avansat

420
 • Site de prezentare profesional
 • Pagini si imagini optimizate
 • Formulare si bannere
 • Catalog de produse sau servicii
 • Optimizare SEO

Avansat

600
 • Site de prezentare profesional
 • Pagini si imagini optimizate
 • Formulare si bannere
 • Catalog de produse sau servicii
 • Optimizare SEO
 • CMS magazin online
 • Module de vanzare si livrare
 • Sistem de plati online