Sari la conținut

cum se face un site bun

DE LA NIMIC LA MAREA LANSARE​
6 pași pentru crearea primului dvs. site web

Firma web design

Cui ne adresam?

Urcarea pe un munte necesită adesea luni sau ani de pregatire, atât la urcarea efectivă cât și la pregătirea pentru a o face. Crearea sau comercializarea unei afaceri de succes este foarte similară. Este nevoie de ani de muncă grea pentru a învăța, experimenta și exersa pe calea succesului. Majoritatea informatiilor de aici sunt destinate experților in marketing și celor cu un site web de afaceri

cum se face un site

Definitii creare site

Platformele automatizate

Toată lumea a văzut reclame pentru constructorii de site-uri, în esență șabloane de site-uri, care vă permit „să creați un site web apăsând un buton!”.

Acestea sunt de obicei platforme de blogging.

Site-uri precum: Blogger, Tumblr, TypePad, Wix etc, oferă atât planuri gratuite, cât și plătite, în funcție de complexitatea pe care o dorești pentru designul tău web, dacă ai nevoie de găzduire web și de cât de puternic vrei sa fie serverul web pentru a menține traficul. Înțeleg de ce aceste site-uri ar fi într-adevăr tentante pentru viitorul proprietar de site la o prima vedere, dar ar trebui să le evitați. Dacă nu faceți decât să va distrati și să faceți bloguri ca hobby – fără probleme – nu ezitați să folosiți un șablon de site web. Dar, dacă încercați să construiți un site web de afaceri, vă pregătiți să eșuați.

Nu o faceți! Iată de ce…

Motivul nr. 1

Nu economisiti bani: va atrag cu o oferta gratuită după ce ati inregistrat un nume de domeniu. Dar, atunci descoperiti că nu puteti face multe cu acel plan gratuit. Sigur, puteți configura un blog de bază, dar va avea reclame impuse (care nu vă avantajează), primiți un suport teribil și aveți limitări semnificative de spațiu. Atunci decideti să treceti  la un plan de abonament. Deși nu sunt extrem de scumpe, nici ele nu sunt ieftine. În comparație cu găzduirea propriului dvs. site, este similar – uneori mai scump, în special atunci când luați în considerare în continuare un șablon al site-ului web pe serverul lor web.

Motivul nr. 2

Este mult mai restrictiv:  La început, nu veți personaliza mult site-ul dvs. – am înțeles asta. Deci este minunat că aveți constructor de site-uri și găzduire web, toate combinate. Însă, veți bloca creșterea site-ului dvs. de afaceri, dacă utilizați una dintre aceste platforme. Comparativ cu orice sistem de management de conținut real (CMS) independent, aveți opțiuni foarte limitate, în ceea ce privește proiectarea web, funcționalitatea, accesul la fișiere și capacitatea de a personaliza site-ul dvs., cu o dezvoltare corespunzătoare a mărcii, în comparație cu un șablon de site.

Motivul nr. 3

Nu este mult mai ușor: Motivul final pentru care oamenii sunt atrași de aceste platforme de șabloane de site-uri este că promit că sunt „mai ușoare”. Pentru un proprietar care face un site web de afaceri, acest lucru este atractiv la început. În realitate, nu este cea mai buna alegere. Dacă știți cu adevărat ce faceți, puteți configura un site web de afaceri WordPress în 5 minute:

Vedeti video aici

De fiecare dată când o veți face, veți învăța mai multe și veți fi mai buni (și mai rapizi). CMS-urile pe care vi le voi arăta mai târziu în acest articol sunt mult mai puternice, ușor de personalizat și mai simplu de utilizat (în diferite grade) decât oricare dintre aceste platforme terțe.

Pasii necesari...