Sari la conținut

SERVICII DE DEZVOLTARE SI REPROIECTARE A SITE-ULUI WEB

Dezvoltarea site-ului web care comunică clar, iese în evidență și vinde mai mult

dezvoltare site profesional

Un site cu care poți fi mândru

Este mai competitiv decât oricând pentru companii. Designul dvs. actual al site-ului web ar putea fi ok, dar aveți nevoie de mai mult decât de un ok pentru a vă îndeplini obiectivele de afaceri. Indiferent dacă aveți un magazin de comerț electronic sau un site web B2B , obiectivele noastre de reproiectare vizează valori cheie de performanță și se conectează cu experienta dvs. de client.

Site-ul dvs. web reproiectat va fi ușor de navigat și va fi conceput pentru a conduce vizitatorii prin călătoria necesara pentru a se converti în clienți. Va fi un activ al mărcii de care poți fi mândru.

O reproiectare a site-ului este perfectă pentru companiile al căror site-uri web:
– Nu atrag cumpărători
– Nu comunică pe deplin valoarea produselor sau serviciilor lor
– Nu servesc ca un factor de generare de clienți potențiali
– Nu funcționează bine pe dispozitivele mobile
– Nu îndeplinesc indicatorii cheie de performanță, cum ar fi conversiile
– Lipseste un Design UX si creaza o experiență suboptimă a clienților
– Nu se conectează cu publicul țintă
– Nu este optimizat pentru motoarele de căutare

Promovare prin google ads
reproiectare dezvoltare website

Optimizați-vă site-ul web pentru a transforma publicul țintă în clienți plătitori

Transformarea unui vizitator al site-ului web într-un client plătitor nu este o sarcină ușoară. Reproiectarea site-ului dvs. pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și claritatea mesajelor trebuie să fie următorul pas.

Proces de proiectare transparent

Lucrați cot la cot cu echipa noastră de creație pentru a vă asigura că site-ul dvs. web se aliniază cu regulile mărcii dvs.

Decizii bazate pe datele clientilor

Toate alegerile de dezvoltare și design ale site-ului web sunt susținute de date reale care vin direct de la clienții dvs. Nu mai ghiciti.

Design web responsive

Design web responsive care vă diferențiază pe o piață competitivă

Aveți nevoie de un site web profesionist, cu un aspect care să vă prezinte personalitatea mărcii. Site-ul dvs. reproiectat va fi toate acestea și mai mult. Indiferent dacă sunteți pe WordPress , Drupal, HubSpot sau Shopify , serviciile noastre de reproiectare web acoperă toate platformele majore.

Elemente vizuale care lucrează împreună

Ghidurile noastre de stil asigură coerența designului de sus în jos. Fiecare aspect vizual se formează pentru a crea o operă de artă care generează venituri.

Dirijarea comportamentului utilizatorilor

Ne concentrăm pe micro-interacțiuni pe site-ul dvs. pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și pentru a menține vizitatorii site-ului implicați.

Dezvoltare site web

De ce sa refaceti site-ul existent

Motivele pentru care site-ul dvs. web poate avea nevoie de o dezvoltare sau o reproiectare
O reproiectare a site-ului sună drastic – pentru că este. O reproiectare a site-ului web bine implementată poate aduce schimbări drastice și nu vorbim doar de aspect.

La prima vedere, site-ul dvs. web poate fi funcțional și performant în funcție de așteptările dvs. Dar știați că prin reproiectarea site-ului puteți îmbunătăți aspecte importante ale site-ului dvs.? Creșteți funcționalitatea generală, îmbunătățiți în continuare experiența utilizatorului, atingeți obiectivele de marketing digital și îmbunătățiți imaginea mărcii dvs. într-un singur proiect.

Dar întrebarea rămâne, site-ul dvs. web are nevoie de o reproiectare? De multe ori, ca sa tineti pasul cu tehnologia, trebuie sa o faceti

Freeline Design realizeaza mularea unui site existent pe noile tehnologii, upgrade site la versiuni noi de PHP si redesign cu  adaugare de noi functionalitati

dezvoltare site web

Dezvoltare website

Daca ai in portofoliul tau un produs sau serviciu pe care doresti sa-l promovezi, ai nevoie de un site dedicat.

Gasim publicul tinta si analizam ce produse sau servicii pot aduce valoare adaugata pentru clienti.

Urmatorul pas este acela de a gasi directia site-ului si de a stabili obiective de comunicare si de interactivitate cu clientii potentiali .

la analiza unui site dedicat de produs sau de marca, verificam urmatoarele elemente care privesc impulsionarea vanzarilor: implicarea emotionala, elementele de incredere si elementele de actiune.

Analizam o directie de dezvoltare si continuam orientati catre rezultate bune