Sari la conținut

MENTENANTA WEBSITE

Servicii de optimizare si mentenanta website

Va oferim acum posibilitatea sa optati pentru servicii profesionale de intretinere website la cele mai avantajoase preturi.

Va oferim astfel servicii complete back-up date, mentenanta pagini web, optimizare si modificare continut site, modificari produse pentru magazine online, servicii de securitate a datelor continute, creare si mentenanta baze de date, implementarea de elemente grafice, intretinere si verificare conturi Google, Facebook, Twitter, etc.

Puteti opta acum si pentru servicii HTML 5, Cloud, Android, Mobile. Transformam orice site existent sau putem incepe impreuna de la zero.

servicii mentenanta site web

Ce inseamna mentenanta site web

Întreținerea site-ului web este procesul de menținere a unui site web actualizat, funcțional și sigur. Unele sarcini comune implicate în întreținerea site-ului web includ:

Actualizarea conținutului: aceasta poate include adăugarea de noi pagini, postări de blog sau alte tipuri de conținut pe site-ul web, precum și actualizarea conținutului existent pentru a se asigura că rămâne relevant și exact.

Remedierea erorilor și erorilor: site-urile web pot întâmpina uneori probleme tehnice, cum ar fi link-uri întrerupte sau erori de formatare. Întreținerea site-ului web implică identificarea și remedierea acestor probleme pentru a se asigura că site-ul web funcționează corect.

Securitate: site-urile web sunt vulnerabile la atacuri cibernetice, cum ar fi hacking și infecții cu programe malware. Întreținerea site-ului web include luarea de măsuri pentru a securiza site-ul web și a-l proteja de aceste tipuri de amenințări.

Optimizarea performanței: întreținerea site-ului web include optimizarea site-ului web pentru performanță, inclusiv îmbunătățirea timpilor de încărcare a paginii și reducerea cantității de date care trebuie descărcate.

Actualizări software: site-urile web se bazează adesea pe software, cum ar fi sistemele de management al conținutului (CMS), pentru a gestiona și afișa conținut. Întreținerea site-ului web implică menținerea acestui software la zi cu cele mai recente versiuni și corecții de securitate.

În general, întreținerea site-ului web este o parte importantă a asigurării că un site web funcționează corect și oferă valoare utilizatorilor săi.

Ce este mentenanta unui site

Concluzie

Optimizarea si mentenanta unui website sunt procese importante pentru a asigura functionarea corecta a site-ului si a-i imbunatati performantele.

Optimizarea unui website se refera la actiunile care sunt luate pentru a-l face mai usor de gasit de catre motoarele de cautare, mai rapid de incarcat si mai usor de utilizat de catre vizitatori. Acest lucru poate include optimizarea continutului site-ului pentru motoarele de cautare (SEO), optimizarea vitezei de incarcare a site-ului si optimizarea experientei utilizatorului.

Mentenanta website-ului se refera la actiunile de intretinere si actualizare a site-ului pentru a-l mentine functionabil si sigur. Acest lucru poate include verificarea regulara a site-ului pentru a se asigura ca totul functioneaza corect, aplicarea actualizarilor de securitate si software, si adaugarea de noi continuturi si functionalitati.

Serviciile de optimizare si mentenanta website pot fi oferite de companii specializate sau de persoane individuale cu experienta in aceste domenii. Este important sa alegi un prestator de servicii care are experienta si cunostintele necesare pentru a intretine si optimiza site-ul tau in mod eficient.

Alegeti planul de mentenanta perfect

Care este planul potrivit pentru mine?

„Acela care munceste in locul meu si imi rezolva toate problemele”

50 Euro

Lunar

70 Euro

Lunar

200+ Euro

Lunar