Sari la conținut

Cat costa un site in 2024?

Cat costa un site web si de ce elemente trebuie sa tineti seama cand faceti o investitie in imagine

Cat costa un site WEB IN 2024 si de ce?

Inainte sa intrebati cat costa un site web in discutia cu web designerul, explicati TOATE facilitatile dorite, in mod clar.

De obicei clientul vrea un site (cel mai tare de pe internet si primul in google) si sa fie, daca se poate cat mai ieftin. De altfel este plin google de cautari de genul „site gratis”, „site ieftin”, „site profesional ieftin”

NU exista website profesional, „cel mai tare” si „ieftin”

Ofertele care promit asa ceva, nu sunt facute de profesionisti ci de studenti amatori in webdesign sau de tot felul de indieni, pakistanezi, etc care va vand template-uri gata facute, imposibil de optimizat si neperformante

Platformele cu realizarea unui site in mod automat gen „wix.com” va ajuta sa aveti rapid un site cu un template prestabilit si sa aveti gata site-ul in 30 de minute. Atat. Fara SEO, fara promovare, doar sa aveti un site gen firma-ta.wix.com. Ca si cand pe cartea ta de vizita ai avea adresa de mail de genul gigi69@yahoo.com, iar tu vrei sa reprezinti o multinationala

Lucrurile profesionale trebuie facute de catre cei care cunosc structura si au experienta. Nu va lasati afacerea pe mana diletantilor

Cat costa proiectarea unui site web profesional în 2024

In primul rand:

Vitrina unui magazin este, fără îndoială, cea mai importantă caracteristică a oricărui magazin. Cu cât mai mulți oameni care trec pe lângă magazin sunt atenți la vitrina dvs., cu atât aveți mai multe posibilități de a câștiga mai mulți clienți, și anume mai mult profit.

Site-ul este afișarea produselor dvs. în magazin. Cu cât este mai atractiv, cu atât este mai probabil să aveți mai mulți clienți. Deci, este recomandat să aveți un site web profesional, care atrage atenția pentru cei care își propun să aibă succes în afacerile lor. Întrebarea în minte este „Cât costă proiectarea site-ului web?”

Pentru a avea un site web profesional, veți avea nevoie de o agenție de web design profesionistă sau de un designer web pentru a vă crea site-ul web. Unii proprietari de afaceri s-ar putea crede că este prea costisitor sau nu își pot permite un cost de reproiectare a site-ului web. Într-adevăr, s-ar putea să nu fie cazul! Să aruncăm o privire mai atentă la prețurile agențiilor de design web și la cele mai bune instrumente de design web.

Opțiuni de proiectare web
Cel mai probabil, vă propuneți să aveți un site profesional și de succes pentru a vă aduce mai mult trafic, vânzări, eficacitate în marketing și, în cele din urmă, mai multe venituri. Pentru a realiza toate acestea, aveți 3 opțiuni pentru a vă crea site-ul web și a-l proiecta într-un mod profesional.

Fiecare opțiune de design web are avantajele și dezavantajele sale. Încercăm să rezumăm avantajele și dezavantajele acestora, precum și costurile.

1. Proiectarea site-ului dvs. web singur
Deși nu poate fi considerat o opțiune profesională, există mulți furnizori de șabloane de site-uri DIY (Do It Yourself), cum ar fi Weebly, WordPress și Shopify. Aceste site-uri vă oferă să vă proiectați propriul site web pentru costul minim. De asemenea, vizează cei care nu au cunoștințe puține sau deloc despre designul web. Oricine are puțină sau aproape nicio idee despre cum să proiecteze un site web poate construi un site web grație instrumentelor online ale acestor furnizori.

Deși este posibil să preferați această alegere pentru a vă demisiona singur site-ul web și pentru a reduce costurile, nu este recomandat pentru cei care doresc să aibă o afacere online de succes și profesională. Există multe domenii de expertiză diferite pe care va trebui să le luați în considerare, cum ar fi proiectarea UX, crearea de conținut și SEO. Ar putea fi dificil pentru un proprietar să facă toate acestea singur.

Așa cum s-a menționat mai sus, site-urile web profesionale necesită realizarea de web design profesional de către experți. Deci, gândiți-vă de două ori înainte de a vă pregăti să vă proiectați singur site-ul.

2. Lucrul cu un designer web independent
Lucrul cu un freelancer este, de asemenea, o opțiune în timpul proiectării site-ului dvs. web. Vă va costa mai mult decât să vă proiectați singur site-ul, deoarece trebuie să plătiți pe cineva care vă va proiecta site-ul pentru dvs.

Cât de mult vă taxează un designer web independent, depindeți doar de freelancer. În întreprinderile independente, nu există o rată fixă pentru niciun serviciu.

Cu toate acestea, această opțiune ar putea costa mai puțin decât găsirea unei agenții de design web. Cu toate acestea, are propriile riscuri. Deoarece veți lucra cu o singură persoană, este posibil să nu vă asigurați de capacitățile și abilitățile sale în toate domeniile de web design. De asemenea, este posibil ca costul proiectării site-ului web al unui freelancer să nu fie întotdeauna foarte accesibil. În funcție de profesionistul cu care lucrați, costul proiectării site-ului dvs. web poate fi foarte costisitor sau poate fi și foarte ieftin.

La sfârșitul zilei, totuși, încrederea într-o singură persoană ar putea să nu vă aducă eficiența de marketing pe care o așteptați de pe site-ul dvs. web.

3. Angajarea unei agenții de design web
Această opțiune este cu mult înaintea celorlalte opțiuni, deoarece veți avea încredere într-o echipă de profesioniști care s-au dovedit în domeniul lor. Găsind o agenție de design web, veți face primul pas profesional în viitorul afacerii dvs. prin crearea unui site web profesional bine conceput.

Prețurile agenției de design web depind de țara și regiunea în care vă aflați. În timp ce în unele regiuni prețurile agențiilor digitale sunt relativ mici, este cazul opus în unele altele. De exemplu, prețurile agențiilor digitale din Anglia sunt considerabil ridicate. Motivul este că există o concurență puternică între cele mai bune agenții digitale din Marea Britanie.

Totuși, această competiție creează o muncă mai bună. Deoarece majoritatea agențiilor profesionale de proiectare au lucrat din greu pentru a oferi cel mai bun serviciu de proiectare web, acestea percep mai mult, dar oferă și cele mai eficiente modele web. S-ar putea să aveți încredere în ei pentru a vă oferi cel mai de succes design web și asigurați-vă că va achita în cele din urmă costul de proiectare a site-ului web pe care l-ați plătit în primul rând.

De ce ar trebui să investim în web design
După cum am menționat mai sus, în calitate de proprietar de afacere aveți opțiunile dvs. de a decide cât de mult să investiți în designul web. Poate doriți să îl proiectați pe cont propriu, să angajați un freelancer care să îl proiecteze la un preț rezonabil sau să plătiți o sumă considerabilă unei agenții profesionale de design web pentru a obține un site web conceput profesional.

Dacă vă așteptați să aveți o afacere online bună, atunci trebuie să luați în considerare luarea măsurilor corecte și efectuarea investițiilor corecte. Cu cât investiți mai mult în site-ul dvs. web, cu atât veți obține rezultate mai bune în timp.

Prin angajarea unei agenții profesionale de design web digital, veți avea o echipă completă de profesioniști precum:

 – Dezvoltatori de design web
 – Graficieni
 – Designeri UX / UI,
 – Scriitori de conținut
 – Experți SEO

Când luați în considerare avantajele unei echipe complete de experți care lucrează la crearea site-ului dvs. web, veți fi dispus să plătiți pentru că, în cele din urmă, veți vedea revenirea investiției.

Dacă decideți să vă creați propriul site web sau să angajați un freelancer care să o facă pentru dvs., nu veți avea toate avantajele angajării unei agenții digitale. Chiar și un profesionist independent nu ar fi un expert în toate domeniile. Cu toate acestea, site-ul dvs. web va avea nevoie de toate domeniile pentru a fi proiectate profesional pentru o afacere mai profitabilă.

Cum să alegi cea mai bună agenție de web design?
Dacă ați decis să angajați o agenție de design web pentru a vă pregăti site-ul web, atunci s-ar putea să vă gândiți la care să angajați sau cât costă.

Prețurile agenției de design web depind de dimensiunea, experiența și locația unei agenții. În timp ce căutați unul cu care să lucrați, prețurile nu ar trebui să fie întotdeauna factorul de decizie. Faptul că o agenție vă taxează foarte mult nu înseamnă neapărat că va oferi cel mai bun serviciu de design web. Așadar, vă recomandăm să aruncați o privire la cele mai bune site-uri web ale agențiilor digitale și să decideți cel mai potrivit pentru dvs.

Este posibil să găsiți informații valoroase pe site-urile lor web, cum ar fi membrii echipei și experiențele lor anterioare, ce domenii se remarcă și cât de mult vă vor percepe pentru a vă proiecta site-ul web.

Rezumat
Indiferent de opțiunea pe care o decideți, designul web profesional vă va costa o sumă considerabilă. Cu toate acestea, dacă sunteți proprietar de afaceri profesionist, veți considera această sumă ca o investiție inteligentă pentru viitorul afacerii sau produsului dvs. În majoritatea cazurilor, atunci când se face cu înțelepciune, o va plăti bine.

Așadar, acordați atenție designului web și faceți site-ul dvs. cât mai profesional posibil pentru a avea o afacere online de succes.