Sari la conținut

Creăm
Site-uri performante Magazine online Afaceri de succes

Crearea unui site include sarcini precum designul website-ului, crearea de conținut și codificarea. Serviciile de creare site web pot fi furnizate persoanelor, companiilor sau organizațiilor pentru a le ajuta să-și stabilească sau să-și îmbunătățească prezența online.

Webdesign

Freeline Design, agentia ta de web design

Creare site de prezentare

Căutați ajutor pentru crearea site-ului? Echipa noastră de designeri și dezvoltatori web cu experiență poate crea un site de prezentare personalizat care să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră.

De la început până la sfârșit, vom lucra cu dvs. pentru a planifica și proiecta un site web care să reflecte marca dvs. și să comunice eficient mesajul dvs. publicului țintă. Procesul nostru include efectuarea de cercetări de piață, crearea de wireframes și machete și scrierea de conținut optimizat pentru SEO.

De asemenea, oferim asistență continuă pentru a ne asigura că site-ul dvs. este actualizat și are performanțe optime. Serviciile noastre includ actualizări ale site-ului, monitorizare a securității și optimizare pentru motoarele de căutare pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului dvs. și pentru a genera trafic.

Nu ati configurat încă un domeniu sau găzduire? Nici o problema. Ne putem ocupa de toate detaliile tehnice și vă putem configura o soluție de găzduire sigură și de încredere.

Lăsați-ne să ne ocupăm de procesul de creare a site-ului de prezentare, astfel încât să vă puteți concentra pe conducerea afacerii dvs. Contactați-ne astăzi pentru a începe.

Elemente de luat in considerare la crearea unui site de prezentare profesional

Creare site de prezentare cu wordpress

Creare site de prezentare cu wordpress

Un webdesign personalizat folosit la crearea unui site de prezentare este o necesitate. Nu mai este suficient doar sa fiti online. Trebuie să fiti intre primii și să va creati o identitate vizuala prin branding. Nu este suficient ca un site de prezentare creat cu WordPress să arate bine, ar trebui să arate profesional. Freeline Design oferă soluții personalizate de webdesign pentru site-uri create cu WordPress care combină impactul esteticii de marcă cu un nivel ridicat de funcționalitate și experiență excelentă a utilizatorului.

Creare site de prezentare cu design web responsive

Ne vom asigura că site-ul dvs. creat cu WordPress, este responsive si  prietenos cu dispozitivele mobile.

Firma noastra de webdesign vă va oferi soluții web noi si scalabile.

Vizibilitate mare

Vă vom ajuta să îmbunătățiți vizibilitatea site-ului dvs. web cu modele personalizate si optimizate SEO. WordPress este o platforma SEO ready, cu o constructie scalabila

Realizare site de prezentare cu CMS

Freeline Design, firma de web design , este specializata in crearea site-urilor de prezentare cu Content Management System, cuprinzand diverse functionalitati. Site-urile de prezentare pot fi statice (nu beneficiaza de un modul de administrare si actualizarea informatiilor se realizeaza de catre firma noastra) si dinamice (continutul fi administrat de catre beneficiarul site-ului prin  modulul de administrare) .

Realizarea unui site de prezentare asigura optimizarea SEO pentru codul sursa, astfel garantandu-se o pozitie buna in motoarele de cautare.

Site-urile de prezentare au o complexitate medie insa se pot adauga in orice moment alte module functionale astfel incat sa devina foarte complexe. Fiecare website realizat pleaca de la zero si se dezvolta pana cand dobandeste functionalitatea dorita de catre beneficiar. Tehnologiile folosite pentru realizarea unui site de prezentare sunt Php, JavaScript, Ajax sau Html 5.

Firma de web design Freeline Design, Romania a realizat pana in prezent numeroase site-uri de prezentare pentru IMM-uri, dar si pentru companii multinationale. 

Asiguram calitatea tuturor lucrarilor si oferim garantie pentru orice website.

In plus, asiguram suport tehnic prin contract, pe orice perioada

Creare site de prezentare cu CMS

Servicii incluse IN SITE-UL DE PREZENTARE :

  • Design unic personalizat dupa cerintele  beneficiarului (variante grafice nelimitate prezentate)
  • Banner animat, meniu si butoane animate
  • Formular de contact, localizare pe harta
    alte animatii necesare (bannere publicitare)
  • Pagini statice/dinamice nelimitate structurate pe categorii fixe (Companie, Servicii, Clienti etc)
  • Sectiune de ultimele noutati/ evenimente/ articole
    galerie foto-video de prezentare
  • Statistici detaliate de trafic si optimizare SEO on page
89%

Inovatie

In orice site apar provocari si inovam cate ceva.

99%

Management

Suntem buni la managementul proiectelor

80%

Proiecte mari

80 % din proiectele noastre sunt mari si complexe

100%

Satisfactie

Suntem siguri ca toti clientii nostri sunt multumiti

Capabilitati web design necesare

Designul web este procesul de creare și proiectare a site-urilor web. Unele dintre capacitățile și abilitățile care sunt importante pentru designerii web includ:

Design vizual: designerii web ar trebui să aibă un puternic simț al esteticii și să poată crea site-uri web atractive din punct de vedere vizual, consistente vizual și ușor de navigat.

HTML și CSS: designerii web ar trebui să fie pricepuți în HTML și CSS, care sunt limbajele folosite pentru a construi și a modela site-urile web.

Design responsive: site-urile web ar trebui să fie optimizate pentru vizualizare pe o varietate de dispozitive, inclusiv computere desktop, laptopuri, tablete și smartphone-uri. Designerii web ar trebui să poată crea site-uri web care să fie receptive, ceea ce înseamnă că își ajustează automat aspectul și designul pentru a se potrivi diferitelor dimensiuni și rezoluții ale ecranului.

Design experiență utilizator (UX): designerii web ar trebui să fie capabili să creeze site-uri web care sunt ușor de utilizat și oferă o experiență bună pentru utilizator. Aceasta include proiectarea de navigare intuitivă, aspect și ierarhie eficiente și utilizarea fonturilor și culorilor adecvate.

Gestionarea conținutului: designerii web ar trebui să poată gestiona și actualiza conținutul unui site web, inclusiv text, imagini și alte media.

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): designerii web ar trebui să fie familiarizați cu cele mai bune practici SEO, inclusiv cu modul de optimizare a site-urilor web pentru motoarele de căutare și să creeze conținut care este optimizat pentru anumite cuvinte cheie.

Interactivitate: designerii web ar trebui să poată crea site-uri web care încorporează elemente interactive, cum ar fi formulare, chestionare și jocuri.

În general, designul web implică o combinație de abilități tehnice și abilități creative și necesită o mare atenție la detalii.

Statistici web in timp real

Statistici web in timp real

Prin Google Analitycs veti putea urmari in timp real statisticile privind numarul de vizitatori, trendul cautarilor, geolocatia vizitatorilor, preferintele lor vizand fiecare pagina sau produs din site

creare site de prezentare magazin online cu CMS wordpress

CSM cu operare simpla

Veti avea la dispozitie un sistem de management al continutului usor de administrat si asemanator cu programele de editare cunoscute. De asemenea, va fi adaptat in orice limba doriti

interfata site de prezentare sau magazin online

Interfata cu drepturi de acces

Interfata de administrare va avea o structura bazata pe drepturi diferite de acces - administratori, editori sau contribuitori, fiecare cu nivelul lui de acces si cu rolurile sale, pentru o securizare eficienta

site de prezentare optimizare mobil

Super responsive

Site-ul va fi optimizat in asa fel incat sa ofere o experienta de navigare perfecta pe urice fel de dispozitiv mobil, tableta sau smart TV. Succesiunea elementelor de continut va fi optima si eleganta

site de prezentare optimizare mobil

Traducere automata

Daca doriti traducerea site-ului in mai multe limbi simultan, website-ul va avea aceasta facilitate. Navigarea intre versiunile site-ului se va face prin simpla apasare a unui link. traducerea se face prin google translate

Newsletter Site de prezentare

Crearea unei comunitati

Comunitatea este importanta pentru ca asigura raspandirea informatiilor in timp real. Putem realiza grupuri de discutii, forumuri, content pentru retelele de socializare si material publicitar pentru mass media