Sari la conținut

Etapele unui proiect
de web design

Vezi care sunt etapele necesare la realizarea unui proiect de web design. Pasii necesari pentru construirea unui website –  de la studiul proietului la finalizarea si predarea catre beneficiar

Etapele realizarii unui website

Iată câteva etape generale pentru realizarea unui website:

  1. Planificarea: Decidem scopul și obiectivele website-ului. Stabilim publicul țintă, conținutul și structura site-ului. Alegem un domeniu și un gazdă web.

  2. Design: Cream un design pentru website, care să fie atractiv și ușor de navigat pentru utilizatori. Decidem paleta de culori, tipurile de fonturi și aspectul general al site-ului. Poate fi util să cream un prototip sau un layout pentru a vă ajuta să vizualizați cum va arăta site-ul final.

  3. Dezvoltarea: Începem să construim site-ul propriu-zis, scriind codul PHP,  CSS și JavaScript. Alegem un CMS (sistem de management al conținutului) dacă doriți să utilizați unul.

  4. Conținut: Adăugați conținutul la site, cum ar fi texte, imagini, videoclipuri și alte elemente multimedia. Asigurați-vă că toate informațiile sunt precise și actualizate.

  5. Testare: Testam site-ul în mai multe browsere și dispozitive pentru a vă asigura că este responsiv și că funcționează corect. Verificam că toate link-urile și formularele funcționează corect și că site-ul se încarcă rapid.

  6. Lansare: După ce am testat și verificat site-ul, il lansam pe server. Ne asiguram ca că va fi indexat de motoarele de căutare și că este disponibil pentru public.

  7. Întreținere: Întreținem site-ul actualizând conținutul și soluționând orice probleme care pot apărea. Monitorizam traficul și utilizatorii pentru a ne  asigura că site-ul rămâne relevant și eficient.

Logo firma web design
Studiul proiectuluiPreluam proiectul dvs
AnalizaAnalizam cerintele dvs
Executia Realizare site
PredarePredarea lucrarii