Sari la conținut
FREELINE DESIGN

WEB DESIGN DE CALITATE
IT DE CALITATE

Vrei web design de calitate? Noi realizam web design si facem outsourcing IT. Cream site-uri, magazine online, administram sistemul IT

SERIOZITATE SI BUN GUST

10 ANI DE EXPERIENTA

SUPORT 24/7

web designer Brasov

Servicii web design

„Bine ați venit la Freeline Design Brasov, firma dvs de web design, unde oferim servicii de calitate înaltă în domeniul web design. Cu o experiență de peste 10 ani în industrie, echipa noastră de profesioniști în web design se concentrează pe a oferi soluții personalizate și eficiente pentru fiecare client.

Ne-am dedicat să livrăm site-uri web cu design atractiv și funcțional, care să se integreze perfect cu obiectivele și necesitățile fiecărui client. Oferim servicii complete de web design, de la crearea de concepte unice de design și implementarea acestora, până la optimizarea pentru motoarele de căutare și întreținerea site-ului web.

Cu tehnologiile cele mai recente și un portofoliu impresionant de proiecte de succes, suntem siguri că vă putem ajuta să atingeți obiectivele online. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum putem ajuta afacerea dvs. să prospere prin intermediul serviciilor noastre de web design de înaltă calitate.”

Web design de calitate

„Înțelegem că fiecare afacere este unică și, prin urmare, oferim soluții personalizate pentru fiecare client în parte. Împreună cu clienții noștri, identificăm obiectivele și strategiile de marketing adecvate, astfel încât site-ul web să fie eficient și să atingă publicul țintă.

Nu numai că oferim un design web de calitate, ci ne asigurăm că site-ul web este optimizat pentru performanță și rapiditate. Utilizăm tehnologii moderne și un cod curat, astfel încât site-ul să se afișeze perfect pe orice dispozitiv și să aibă un timp de încărcare rapid.

În plus, înțelegem importanța unei prezențe puternice online. Prin intermediul serviciilor noastre de optimizare a motoarelor de căutare, ne asigurăm că site-ul dvs. va fi găsit de către publicul țintă când sunt efectuate căutări relevante.

Nu în ultimul rând, oferim suport continuu și întreținere site-ului pentru a ne asigura că acesta funcționează perfect în permanență. Suntem aici pentru a vă susține în fiecare etapă a procesului de web design și pentru a ne asigura că aveți un site web care funcționează perfect pentru afacerea dvs.

Contactați-ne astăzi pentru a discuta despre serviciile noastre de web design și cum ne putem ajuta afacerea dvs. să prospere online.”

design web personalizat

Suntem o companie buna de WEB DESIGN
si IT OUTSOURCING

WEB DESIGN

Noi credem ca o companie de web design de calitate este una care oferă servicii de înaltă calitate în domeniul web designului. Aceasta poate include proiectarea și dezvoltarea de site-uri web atractive din punct de vedere vizual, ușor de utilizat și funcționale, precum și furnizarea de asistență și întreținere continuă pentru acele site-uri web. Factorii care pot contribui la ca o companie de design web să fie considerată „calitate” includ abilitățile și experiența echipei sale, calitatea muncii sale, nivelul de servicii pentru clienți pe care îl oferă și reputația sa în industrie. Unele calități specifice pe care le poate avea o companie de design web de calitate includ:

Un portofoliu puternic de proiecte de succes
O echipă de designeri și dezvoltatori web experimentați și calificați
Un angajament de a satisface nevoile și așteptările clienților
O înțelegere clară a tendințelor din industrie și a celor mai bune practici
O abordare de proiectare centrată pe utilizator
Un accent pe crearea de site-uri web atrăgătoare și funcționale din punct de vedere vizual
Bune abilități de comunicare și o abordare colaborativă a lucrului cu clienții
Dorința de a merge mai presus și dincolo de a asigura satisfacția clienților.

Pornim de la ideea ta. Facem site-ul exact asa cum il ceri tu. Avem idei si stim sa le punem in aplicare. Un website cu o promovare, optimizare si un design reusit, site capabil sa poarte amprenta brandului dvs, arata bine doar daca este original, creat cu pasiune si talent. Firma Freeline Design este furnizor profesional de servicii webdesign in Brasov , Bucuresti, Cluj, Valcea, Viena, Barcelona, avand peste 100 de clienti, cu website-uri foarte bine optimizate si promovate. Lucram ca furnizor principal si secundar de servicii

Echipa noastră de web design a creat servicii complete pentru dumneavoastra. Avem  servicii de web design si  de comerț electronic bazate pe design UI si functionalitate completa. Va ajutam sa deveniti vizibili si sa aveti profit din afacerea online.

EXTERNALIZARE SERVICII IT

  • intervenim oricand este necesar, prompt si responsabil

  • oferim consultanta si suport tehnic de specialitate 

  • raspundem contractual pentru toate interventiile efectuate

  • oferim consultanta pentru achizitii IT si software

 

EXTERNALIZAREA IT INSEAMNA INFRASTRUCTURA DE CRESTERE

Pentru ca este foarte costisitor de organizat un intreg departament IT intern dinamic si la curent cu noutatile tehnice, va recoandam sa schimbati modul de lucru. Daca trebuie sa aveti cate un om in fiecare  specialitate veti avea un departament IT supradimensionat si cu o incarcare per specialist redusa. Externalizarea IT ofera o solutie rapida si eficienta pentru controlul proceselor firmei. Serviciile noastre de externalizare IT sunt destinate  asigurarii tuturor proceselor IT din firma dvs.

Prin externalizare obtineti costuri scazute pentru activitatea IT si siguranta functionarii sistemului informatic  Veti beneficia de personal experimentat, cu training de specialitate capabil sa rezolve orice problema in timp util

Prin externalizarea serviciilor IT nu mai platiti impozitele si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT sau pentru un intreg departament.  Lucram individual si prin asociati

Inclusiv serviciile de web design reprezinta o forma clara de outsourcing